Hälsingemodellen

Hälsingemodellen är Hälsinglands sätt att bedriva en spelarutbildning av högsta möjliga kvalité. Med högsta möjliga kvalité menar vi att våra spelare och ledare får en bra möjlighet att lära sig av varandra i en tillåtande och lärorik miljö samt att vi säkerställer att våra spelare får en otroligt bra möjlighet att bli en bättre fotbollsspelare med hjälp av våra välutbildade instruktörer. Hälsingemodellen är en selekteringsfri träningsmiljö.

En viktig del i Hälsingemodellen är att du som föreningstränare/föreningsledare följer med dina spelare på några av dessa tillfällen och tar chansen till att få en kostnadsfri fortbildning med hjälp av våra instruktörer på plats.

Hälsingemodellen kommer att starta till hösten med uppstart SÖNDAG 17:e oktober 2021 och fortgå till LÖRDAG 18:e december 2021 för ett kortare "juluppehåll". Efter nyår kommer vi att dra igång den 8:e januari och köra fram till den 26:e februari 2022.

Varje träningsgrupp har en träning på cirka 90min fotboll per tillfälle. Träningarna kommer att vara mestadels på lördagar. Utom i oktober då träningarna är på söndagar.

Under perioden november-december kommer samtliga träningar att vara i Camp IGGE. Perioden januari-mars kommer träningarna att vara i både Camp IGGE och i Delsbohallen.

Kommande tillfällen

Inga planerade kurstillfällen

Kontakta ditt förbund för mer information