Nya riktlinjer från SvFF

Uppdaterad 2 november kl 15.00

Svenska Fotbollförbundet har kommit med uppdaterade riktlinjer, dessa hittar ni HÄR.

Prova på fotboll för tjejer

I samverkan med RF-SISU Gävleborg, plus 10 000 och Söderhamns FF är vi glada att kunna erbjuda prova på fotboll för tjejer och kvinnor på onsdagar mellan 17.45 - 19.00 i Dinahallen på Hällåsen, Söderhamn. Läs mer HÄR

Ansökan om kompensationsstöd - öppen

Nu har RF öppnat ansökan om kompensationsstöd. Hur ni gör er ansökan ser ni i denna film.

Vi vill också slå ett slag för de utbildningar som RF-SISU Gävleborg håller i ämnet. läs mer och anmäl er HÄR

Kallelse till digitala ordförandeträffar

Idag (14/10) har kallelse till digitala ordförandeträffar gått ut till samtliga ordföranden / vice ordförande (och alla föreningar).

Om du som ordförande / vice ordförande inte fått sådan kallelse, kontakta din förening som också fått denna eller Andreas Göransson på HFF:s kansli som också besvarar ev frågor kring träffarna. Vi ser det som av största vikt att samtliga föreningar är representerade på dessa träffar.

Herrarnas DM-final sänds av Mittmedia

Nu står det äntligen klart när herrarnas försenade DM-final ska spelas. Nu på onsdag 14/10 ställs Iggesunds IK mot det nyblivna div 1 laget Hudiksvalls FF.

Matchen spelas på Glysis med avspark kl 19.00 där Iggesund är hemmalag och har beslutat att 50 personer i publiken får närvara.

Glädjande är att Mittmedia kommer att sända matchen så för alla er som inte kan, eller vill ta er till Glysis kan följa avgörandet om vilka som är bäst i Hälsingland hemifrån.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter