Kallelse ungdomsmöten

Samtliga ledare i klasserna 10-18 år kallas till ungdomsmöten inför säsongen 2021. Mötena genomförs digitalt torsdag 6 maj vid olika tidpunkterm, dessa hålls per spelform så var noga vid er anmälan som ni gör via denna INBJUDAN väl mött där.

Dannes tjugonionde inkast

Ordförande Jonsson om den största förändringen inom Svensk fotboll sedan bildandet, att så blir fallet om grundförslaget av "Ökad samverkan" går igenom. Om att den högsta positionen inom den svenska domarkåren numera innehas av en kvinna från Hälsingland och om Hälsinglands FF:s satsning på fotbolls- och föreningsutveckling,

Fotbollsskolan 2021 tips i pandemitid

Funderar ni på att arrangera fotbollsskola i sommar men funderar på lite tips hur man kan förhålla sig till detta nu i pandemitid?

I detta dokument ser ni hur Näsvikens IK gjorde under 2020 (noteras då att länkarna är gamla och nya riktlinjer och rekommendationer finns hos berörda myndigheter och förbund).

Nyanställd

Vi är mycket glada att kunna presentera vårt senast nyförvärv på Hälsinglands FF. Det är Kenneth Larsson som kommer att börja jobba 30% i rollen som Fotbolls- och föreningsutvecklare.

Kenneth kommer att mestadels jobba hos och med våra föreningar, dessa ledare och spelare. Det innebär att majoriteten av tjänsten är på kvällstid och helger.

Vi återkommer med närmare presentation av Kenneth samt hans kontaktuppgifter när han tillträtt, första arbetsdag blir runt 15 maj.

Senarelagda seriestarter

Då vi inte nåtts av ett för igångsättande av matchspel positivt besked den 15 april så sjuts samtliga av HFF administrerade serier upp så att seriestarten blir helgen 15-16 maj (omgång 4 blir första omgång i div 4 och 5 herrar), detta i enlighet med tidigare kommunicerad tidsplan. Innebär också att seriestart för barn- och ungdomsmatcherna också blir tidigast denna helg. Vi hoppas att nås av mer positiva besked under april månad för att kunna starta dessa datum.

Fotbollsskolan 2021

Nu är det dags att anmäla förening till arrangör av Fotbollsskolan 2021. Mer information om hur ni går tillväga hittar ni HÄR:

Behöver ni tips hur man kan genomföra Fotbollsskolan smittsäkert? Ta då gärna del av tips och råd från Kvarnsvedens IK, om hur de gjorte sommaren 2020. Dessa tips hittar ni HÄR:

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter