Kvinnor som leder "Save the date"

Den 19 oktober kommer en uppstarts- och inspirationsdag att arrangeras av HFF och SISU. Vi kommer bl a att ha gästföreläsare på plats. Dagen kommer att handla om "Kvinnor som leder" och rikta sig mot tjejer och kvinnor som är eller vill vara aktiva inom fotbollen. Så spara detta datum så kommer inbjudan här på hemsidan och till våra föreningar i höst.

Detta är en del av vårt arbete inom initiativet Plus 10 000 för att öka antaler kvinnliga ledare

Förtydligande av bestämmelse

På förekommen anledning kommer här ett förtydligande om vad som gäller för representationsrätten mellan förstalag och andralag samt mellan huvudklubb och farmarklubb.

i Representationsbestämmelsernas 1 kap 12 § (ses i sin helhet genom att klicka på rubriken) kan man bl a läsa att om förenings förstalag / huvudklubb har match samma dag som andralag/farmarklubb är det de förstnämnda som avgör vilka spelare som är tillgängliga i andrlagets / farmarklubbens match. D v s det räknas som att man stått över den dagens match för förstalaget / huvudklubben, oavsett vilken av matcherna som startar först.

Nya mål att vakta? Ansök nu!

SvFF har sökt och erhållit medel från RF för utrustning inom ramen för de nya spelformerna. En del av dessa medel har nu tilldelats HFF för vidare fördelning till våra föreningar.

Erbjudandet gäller för föreningar som äger och driver sin anläggning. Medel kan sökas för mål till 9 mot 9 och 5 mot 5 och det krävs att föreningen går in med en viss del av summan. De medel vi fått är begränsade och vid flera ansökningar kommer vi att få utse de som ska tilldelas medel. Läs mer om de två erbjudandena och hur ni ansöker genom att klicka på rubriken.

Dannes tjugonde inkast

Danne nollar!

HFF:s ordförande Dan Jonsson nollar och genom att inkasten idag fyller jämt då det blivit 20 till antalet hittills. Denna upplaga tar bl a upp Hudik Cup, Hälsingelägret och tränarutbildningarna. Ha en god läsning och en glad midsommar.

Månadens spelare / domare juni

Hälsinglands FF är glada att presentera månadens spelare och domare för juni.

I Mittmedias Hälsingetidningar kan ni under de dagar det är totalutdelning dessutom läsa om steget in som barn- och ungdomstränare/ledare genom Tränarutbildning C

Passa också på att lära dig mer om appen "Min Fotboll" här oavsett om du är ledare i ett lag eller "bara" vill följa ditt favoritlag.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter