Hälsingemodellen

VAD ÄR HÄLSINGEMODELLEN? nytt häfte kommer inom kort...


Hälsingemodellen:

Hälsingemodellen är Hälsinglands sätt att bedriva en spelarutbildning av högsta möjliga kvalité.
Med högsta möjliga kvalité menar vi att våra spelare och ledare får en bra möjlighet att lära sig av varandra i en tillåtande och lärorik miljö samt att vi säkerställer att våra spelare får en otroligt bra möjlighet att bli en bättre fotbollsspelare med hjälp av våra välutbildade instruktörer. Hälsingemodellen är en selekteringsfri träningsmiljö.
En viktig del i Hälsingemodellen är att du som föreningstränare/föreningsledare följer med dina spelare på några av dessa tillfällen och tar chansen till att få en gratis fortbildning med hjälp av våra instruktörer på plats.

Hälsingemodellen kommer att starta till hösten med uppstart helgen 13:e oktober 2019 och fortgå till helgen 14:e december 2019 för ett kortare "juluppehåll". Efter nyår kommer vi att dra igång den 11:e januari och köra fram till den 29:e februari 2020.

Varje träningsgrupp har en träning på cirka 90min fotboll per tillfälle. Träningarna kommer att vara mestadels på lördagar. Förutom i oktober då träningarna är på söndagar.

Under perioden november-december kommer samtliga träningar att vara i Camp IGGE. Perioden januari-mars kommer träningarna att vara i både Camp IGGE och i Delsbohallen.

Hälsingemodellen uppmärksammades i början av januari i radio P4 Gävleborg.
Nu kan du lyssna på inslaget HÄR.
För att få tillgång till den längre versionen så kan du kontakta Hälsinglands spelarutbildare.

PLATS OCH TID KAN ÄNDRAS MED KORT VARSEL

HÄLSINGEMODELLEN HUR?

Träningsgrupper pojkar: Födda år: 2002-2004 & 2005.
TVÅ TRÄNINGSGRUPPER.

Träningsgrupper flickor: Födda år: 2002-2004 & 2005.
TVÅ TRÄNINGSGRUPPER.

TID OCH PLATS HÄLSINGEMODELLEN: HÖST / VINTER 2019-2020

Hälsingemodellen tar nu PAUS till och med oktober 2020!