Ungdomsfotboll i Hälsingland

Här uppdaterar vi dig som på ett eller annat vis är verksam inom barn- och ungdomsverksamheten i Hälsingland!

"Så spelar vi" i Hälsingland 5 mot 5, Dokumenten 7 mot 7, 9 mot 9 och 11 mot 11 är tyvärr inte klara ännu p g a lite tekniskt strul. I väntan på dessa hittar ni nedan SvFF:s häften för de nationella spelformerna i respektive spelform. I Hälsingland spelar vi utifrån de rekommendationer som anges, ex gällande plan- och målstorlekar .

Spelarförteckning f r o m 9 mot 9

Före varje match ska spelarförteckning för båda lagen, innehållande spelarens namn och personnummer överlämnas till domaren i god tid.
I övrigt gäller Fogis!

5 mot 5 2019

7 mot 7 2019

9 mot 9 2019

11 mot 11 2019

En bit ned till vänster på HFF:s hemsida så hittar du "Dokumentbank" som är en samling utav dokument med information och regler som skall vara till din hjälp. I dokumentbanken finns nu en rubrik som heter "Barn & Ungdom" med dokument som rör specifikt barn- och ungdomverksamheten i Hälsingland,

---

Vi på Hälsinglands Fotbollförbund uppmanar alla Hälsinglands fotbollsföreningar som bedriver barn- och ungdomsverksamhet att följa Edsbyns IF FF's och Näsvikens IK's goda exempel för att bidra till en schysstare stämning och en bättre fotbollsmiljö för alla!

---