UDM-finaler i en annorlunda tid.

I helgen, 22-23 augusti arrangerar Hälsinglands FF på sedvanligt sätt finalerna i ungdoms-DM för flickor och pojkar 13-16 år. Men i år är ingenting som vanligt. Som ni vet håller Coronapandemin oss alla i sitt grepp och även vi har såklart strikta restriktioner att förhålla oss till.

För att på bästa sätt tillmötesgå dessa har vi bl a ändrat om i spelschemat, innebärande att det är betydligt längre mellan varje match, för att minimera risken för trängsel, runt planen och i arenans lokaler m m. Spelschemat ser därför i år ut på följande sätt: (klicka på rubriken för mer)

Lördag 22/8: Söndag 23/8:
F13 kl 09.30 F14 kl 09.30
P13 kl 12.15 P14 kl 12.15
F16 kl 15.00  F15 kl 15.00
P16 kl 18.00 P15 kl 18.00

Efter respektive match och prisutdelning kommer arenan att utrymmas för att bereda plats för medföljande till lagen i nästkommande match.

Varje lag har via sin kontaktperson erhållit 20 st passerkort som är giltiga för sin match, dessa delas ut av respektive lag, ex till skjutsande föräldrar och eller andra som vill åka och se matchen. Inga personer som saknar passerkort kommer att släppas in, det är tyvärr ett förhållningssätt vi måste ha för att inte riskera att bryta mot gällande lagstiftning.

Alla deltagande lag har getts möjlighet att sända sin match via min fotboll så kolla med det lag ni stöttar om just deras match sänds.

Vi BER er som kommer till finalerna att respektera skyltning och avspärrningar samt de instruktioner som ges från funktionärer på plats, tillsammans hoppas vi att vi utifrån förutsättningarna gör detta till två fantastiska fotbollsdagar för i första hand våra ungdomar som spelar och dömer matcherna.

Att vi håller avstånd och har en god hygien (handsprit finns på plats) är lika självklart som att man stannar hemma vid minsta symtom på sjukdom.

Ta hand om er själva och varandra!