HFF:s verksamhet pausas.

Efter de nya nationella föreskrifterna och allmänna råden började gälla 14 december har HFF:s styrelse samanträtt. Styrelsen har utifrån dessa, SvFF.s riktlinjer samt det faktum att smittspridningen just nu är särskilt stor i Gävleborgs län beslutat att pausa ALL vår verksamhet över helgerna och fram till åtminstone 17 januari.

Datumet är satt utifrån att Länsstylrensen i Gävleborg tillsammans med samtliga länets kommuner beslutat att hålla de kommunala idrottsanläggningarna stängda för personer födda 2004 och tidigare förlängs. Beslutet gäller omedelbart, till och med den 17 januari 2021, men kan komma att förlängas ytterligare.

Vi återkommer med nya besked så snart vi vet mer. Om inte förutsättningarna förändras kommer vi inte kunna starta upp verksamheten då.