Distriktets seniorserier startar 14 juni men utan publik

Hälsinglands FF.s styrelse beslutade under söndagskvällen att de lokala seniorserierna (Herrarnas div 4,5, och 6) ska starta fr o m 14 juni efter att detta blev tillåtet av Folkhälsomyndigheten i fredags. Beskedet om att vi kan starta 14 juni innebär också att alla matcher som har planerats till 13 juni eller tidigare måste flyttas fram och spelas tidigast 14:e. Även senior-DM kan starta fr o m 14 juni. Dessa matcher får dock, precis som ungdomsmatcherna genomföras utan publik tills vidare.

Uppdaterat 8/6 kl 11.00
Efter att reserestriktionerna hävts kan damernas div 1-3 och herrarnas div 2-3 starta som tidigast 14 juni. Administrerande förbund meddelar vad som gäller.

Ursprunglig text: Damernas div 2 och 3 som är distriktsövergripande serier får vi avvakta ev ändring av reserestriktionerna innan vi kan lämna besked om. FHM antydde under fredagens presskonferens att besked av dessa kommer under denna vecka. Vad beskedet blir och om det i så fall gör att även dessa serier kan komma igång får vi avvakta med till beskedet kommer.

,