NYHETER

Idag lämnade FHM och regeringen nya beslut gällande seniorfotbollen innebärande att seniormatcher under vissa givna direktiv kan komma att få starta 14 juni.

Med anledning av detta kommer SvFF att informera distrikten om lde nya förutsättningarna, förhoppningsvis om seriestart m m under fredag eftermiddag, vi hoppas då också på ett klargörande om t ex träningsmatcher kommer tillåtas före 14 juni, vi återkomemr så snart vi har besked. Bl a finns följande nu att läsa på SvFF:s hemsida:

  • Exakt hur dagens besked ska tolkas avseende lägre serier behöver analyseras ytterligare utifrån FHM:s riktlinjer för resande. FHM aviserade vid dagens presskonferens att uppdaterade riktlinjer för resor kan komma under den kommande veckan.

HFF:s styrelse kommer att sammanträda under söndagskväll för att lämna besked om de lokala seniorserierna under söndag kväll eller i början av nästa vecka.

,