Nya tider för DM

Det faktum att Fotbollshallen i Ljusdal rasade för en vecka sedan har ju inte bra ställt till problem för de lokala föreningarna där. Även HFF:s arrangemang, såsom ett regionalt läger för ca 50 spelare från Stockholm till Norrbotten har fått flyttas till Hudiksvall. Dessutom har ju både vi, och våra föreningar drabbats genom att det planerade gruppspelet i senior DM var förlagt till Fotbollshallen.

Nu har vi lyckats boka om de allra flesta matcherna och det nya spelprogrammet ligger nu på hemsidan. I största möjliga mån har vi försökt att behålla de speldagar som matcherna hade i Ljusdal, men små förändringar förekommer.

Matcherna kommer att spelas på Sparbanken Arena (Hudiksvall), Solrosen (Bollnäs), Borg (Norrala) och Ön (Edsbyn). Under fredagskvällen kommer de nya speltiderna att läggas upp under respektive grupp här på vår hemsida.

.