Länsförsäkringar Gävleborg stöttar Hälsingemodellen och lägret i Stugsund

Hälsinglands FF:s arbete kring Hälsingmodellen och allas rätt att vara med har uppmärksammats av Länsförsäkringar och dess sammhälsfond.


HFF:s ordförande Dan Jonsson tar emot en check från LF:s samhällsfond

Länsförsäkringar Gävleborg arbetar utifrån visionen - ett tryggt och attraktivt Gävleborg i hållbar tillväxt. De tror på barn-och ungdomar som är vår framtid och det är viktigt att skapa trygghet och hållbar utveckling för människor som lever och verkar här. Därför har Länsförsäkringar Gävleborg startat LF Samhällsfond som delar ut upp till 1,2 miljoner per år till föreningar som också jobbar för Gävleborgs bästa.

(klicka på rubriken för mer)

Läs mer om Länsförsäkringars samhällsfond här

Länsförsäkringars motivering till bidraget: Hälsingemodellen arbetar hållbart för att skapa förutsättningar till gott ledarskap och miljöer där alla ska känna sig välkomna och trygga med utgångspunkten från fotbollens spela, lek och lär samt fotbollens motto – "Alla är olika – olika är bra"