Det ska vi fira!

Under säsongen har vi i samarbete med våra föreningar genomfört jubileumsmatcher runt om i distriktet som en del i firandet av att Hälsinglands FF i år fyller 100 år.

Nu, den 28:e oktober är det dags för "il grande finale". Då är fotbollshälsingland genom sina klubbar och representanter inom förbundet inbjuda till att fira detta. Firandet är uppdelat i tre olika block under dagen. Alltsammans på Kulturkrogen i Bollnäs

Block 1, 15.00-16.00 
Mingel och tid för uppvaktning av förbundet.
Ingen föranmälan

För de som ev avser att ge en gåva så vill vi slå ett extra slag för vår nystartade fond. Fonden kommer att att rikta sig till personer eller föreningar inom Hälsingefotbollen som jobbar för en mer jämställd fotboll, nedan beskrivs målgruppen i kursivt.

Utdelning ur fonden ska gå till en eller flera personer eller föreningar i Hälsingland som genom sin verksamhet gynnar föreningens jämställdhets- och mångfaldsarbete. Meriterande är om arbetet stärker fotbollens roll som samhällsaktör genom att utveckla fotbollsrörelsens sociala verksamhet.

Vi önskar därmed att ev gåvor ges som bidrag till fonden och insättning sker på Bankgiro: 394-9955, se bifogade staturer här för mer information om fonden.

Block 2, 16.00 – 17.30 Inbjudan

Block 3, 18.00-

(För hela block 2 och 3 klicka på rubriken)

Block 2, 16.00 – 17.30 Inbjudan
Anföranden på Stora scenen med bl a
Karl-Erik Nilsson (SvFF:s ordförande, 1:e vice ordförande i UEFA),
Lars Lagerbäck (Mångårig förbundskapten, nu för Norge och med förflutet inom hälsingefotbollen),
Linda Wijkström (Generalsekreterare EFD, Elitfotboll dam, med rötterna i Iggesund)
Därefter: Paneldebatt med ovanstående samt representanter från hälsingefotbollen.
Ingen föranmälan

Block 3, 18.00 –
Dagen avslutas med en Jubileumsbankett på Kulturkrogen i Peter Stormare salen. Samtliga föreningar ges möjlighet att anmäla upp till fyra personer mot en subventionerad kuvertavgift. Saknar din förening representanter ännu? Kontakta undertecknad för anmälan.
Anmälan senast den 28 september till HFF:s kansli, Andreas Göransson, andreas.goransson@hidrott.se

Förutom föreningar och förtroendevalda inom HFF så kommer representanter från Svenska Fotbollförbundet, vårt idrottsförbund, våra kommuner