Finallagen klara i DM

Den gångna helgen avgjordes DM:s semifinaler för både damer och herrar. Först ut var damerna och favorittippade div 1 laget Ljusdal slog fjolårsfinalisten Iggesunds IK med klara 4-0 och har därmed chansen att på lördag säkra sin tredje raka DM-titel.

Det lär dock bjudas upp till dans när mesta DM-mästarinnorna från div 2 laget IF Team Hudik kommer på besök till Ljusdalshallen. Hudik imponerade stort när man i sin semifinal slog Kilafors med hela 9-0.

Lördag 8 april kl 13.00 är det dags att kora 2017 års DM-segrare och tillika Hälsinglands representant i Svenska Cupen.
(För herr, klicka på rubriken)

Båda herrsemifinalerna bjöd på många mål, i den ena var det favoriten Bollnäs GIF (div 2) som gjorde processen kort med kommunkonkurenten Kilafors IF (div 4), slutresultatet skrevs till Stockholmssiffrorna 0-8.

I den andra semifinalen ledde div 3 laget Ljusne AIK med tillsynes betryggande 0-3 innan Norrala IF (div 4) fick igång maskineriet ordentligt och vände på steken till seger med, låt oss då kalla det för tennissiffrorna 6-4.

Finalen kommer att spelas under våren (dock senast 31 maj), Norrala IF står som värd för finalen då man är lägst rankat lag.

(Orsaken till att damfinalen har spikat datum och herrfinalen har ett mer flytande dito är att vi ska anmäla representant till Svenska cupen dam 13 april och till herrarnas motsvarighet 1 juni).