Hälsinglands P-00:or utslagna ut PostNord cup

Efter helgens slutspel i PostNord cup som avgjordes i Nordichallen i Sundsvall står det klart att det är färdigspelat för Hälsinglands P-00:or.

I första matchen mot Väterbotten hade man ledningen med 1-0 i halvtid efter mål av Sebastian Bergman. Tyvärr vände Västerbotten till 1-2 i den andra halvleken efter två mål inom åtta minuter och trots en stark forcering från Hälsingegrabbarna så stod sig resultatet matchtiden ut. (klicka rubriken för mer)

När sedan Västerbotten spelade 2-2 mot Ångermanland stod det klart att det inte skulle bli något avancemang för Hälsingland oavsett resultat i sista matchen. Tyvärr blev det också förlust i den matchen då man fick se sig besegrade av Ångermanland med 3-1. Just Ångermanland var det lag som vann gruppen på bättre målskilnad än Västerbotten och kommer nu att ställas mot Stockholm i semifinal.

Vi gratulerar Ångermanland och passar också på att tacka alla våra spelare och ledare för en väl genomförd turnering. Tabell och reultat hittar ni här