Hälsinglands Fotbollförbund fyller 100 år

Hälsinglands Fotbollförbund fyller 100 år under 2017.

Den 25 mars 1917 bildade sex föreningar (Alfta G&IF, Hudiksvalls IF, Ljusdals IF, Strands IF, Söderhamns IF och Söderhamns Skärgårds IF) Hälsinglands Fotbollförbund vid ett sammanträde i Bollnäs, HFF:s första ordförande hette Heribert Palmborg och kom från Hudiksvall.

Det faktum att förbundet i år fyller 100 år kommer att firas under säsongen. Bl a kommer en jubileumsskrift att finnas klar till årsmötet, det kommer att anordnas jubileumsmatcher runt om i distriktet och så kommer säsongen att avslutas med en jubileumsbankett / middag.

Det finns idag en grupp som jobbar med jubiléet och så snart saker och ting faller på plats så kommer vi att återkomma med ytterligare information.

Stort grattis till alla er föreningar, som tillsammans är Hälsinglands Fotbollförbund.