Edsbyns IF DM-mästare för damer

Den 11 april spelades damernas final i senior DM mellan Edsbyns IF FF och Ljusdals IF på Ön i Edsbyn.

Det var en match där Edsbyn tidigt tog en stabil ledning och efter 30 spelade minuter ledde hemmalaget med 3-0 och det verkade avgjort. Men det unga Ljusdalslaget ville annat, en rätt snabb reduceing gjorde att vi hade 3-1 i paus. Men 10 minuter kvar av matchen kom nästa reducering och det blev en spännande avslutning. Men närmare än till 3-2 kom inte bortalaget och därmed kan Edsbyns IF titulera till DM-mästarinnor och bäst i Hälsingland.

Dubbla Söderhamnsderbyn i herrarnas DM-kvartsfinaler

När Kvartsfinalerna i herrarnas DM lottades blev det Söderhamnsderbyn dubbelt upp.

Ljusne AIK tar emot Norrala IF medan Marma IF möter Söderhamns FF. I de övriga kvartfinalerna ställs Bollnäs GIFF FF mot Strands IF och Hudiksvalls FF mot Delsbo IF

Lottningen sändes via vår Facebook och kan ses i efterhand här

Dannes femtonde inkast

Ordförande Dan Jonsson har kommit med sitt femtonde inkast, vid detta tillfälle berättar Danne bland mycket mera om vad inkastet är till för och om vikten av föreningarnas deltagande på föreningskonferensen som går av stapeln i april.

EM-kval för Hälsingetjejer

När F19 landslaget spelar EM-kval i Ungern 1-11 april så finns det två tjejer med hälsingeanknytning i truppen. Det är Ljusdals IF:s nyförvärv Cornelia Kapocs och Paulina Nyström som får dra på sig en blågula dressen. Vi önskar lycka till och gratulerar till landslagsplatserna.

Sedan denna nyhet publicerades (20/3) har även Malin Larsson (tidigare i QBIK) blivit spelklar för Ljusdal som nu har tre spelare i F19 landslaget.

För er med e-postadress hos Söderhamn nära

Vi har noterat att ett antal mejl till mottagare (både föreningar och personer) med e-postadress som slutar på @soderhamn.com studsar.

Då Söderhamn nära fr o m 1 juni stänger ner sin e-post så kan ju detta bero på att flera redan nu byter e-postadress. Vi ber därför att ni föreningar och personer som bytt eller ska byta e-postadresser även uppdaterar dessa i FOGIS, så att ni inte missar viktig information.

UNGDOMSTURNERING FÖR DISTRIKTSLAG I LJUSDAL .

Nu i helgen, och då framförallt under lördagen matcher distriktslagen F/P -03 i Ljusdal. För den som är intresserad är det bara att svänga förbi och titta. Matcherna spelas som nedan: (klicka på rubriken)

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter