Vi ställer om, representantskapet blir digitalt

Rådande omständigheter och de striktare lokala allmänna råden gör att vi varken kan eller vill ha vårt representantskap i fysisk form. Därför ställer vi om till ett digitalt möte, samma dag och samma tid.

Den kompletterande kallelsen hittar ni (inaktiv länk), de som tidigare anmält sig kan ligga kvar med de anmälningarna.

Skärpta lokala allmänna råd i Gävleborg

Uppdaterad 2020-11-16 kl 12.30

Redan i slutet av förra vecka meddelads det från smittskydd Gävleborg att det skulle införas lokala allmänna råd i Gävleborg. Nu har dessa presenterats och det får konsekvenser för vår planerade verksamhet.

Hälsinglands FF har beslutat

att ställa in alla träningar med *Hälsingemodellen tills vidare.

att skjuta upp samtliga utbildningar tills vidare

att skjuta upp eller ställa om när det gäller interna konferenser och liknande

att representantskapet 9 december kommer genomföras i digital form (mer info i mejl till föreningar och anmälda ledamöter)

att tills vidare skjuta upp "Prova på fotboll för tjejer" som samarrangeras med RF-SISU Gävleborg och Söderhamns FF

Inga matcher eller träningsmatcher tillåts.

Vi hoppas och förutsätter att våra föreningar förhåller sig till de nya skärpta lokala allmänna råden så att vi tillsammans gör vår del för att minska smittspridningen.

För oss handlar det här inte om att förhålla sig till en miniminivå utan att ta ett samhällsansvar.

*Ungdomarna i Hälsingemodellen omfattas inte av punkt nr 3 då de är 14-15 år gamla. Däremot anser inte Hälsinglands FF att det är förenligt med rådande omständigheter att samla spelare får Hälsinglands alla hörn och att det undantaget i första hand handlar om spelare i samma lag och ev skola. I detta fall ska även punkt 1 beaktas där inga onödiga resor skall genomföras.

Klicka på rubriken för mer info

Kallelse till Hälsinglands FF:s representantskap

Nu är det dags för årets representantskap, det enskilt viktigaste mötet när det gäller tävlingsfrågor. Här ges varje förening möjlighet att påverka nästa års tävlingsregler efter principen en förening, en röst.

Ber er att snarast gör er anmälan (så den inte faller i glömska såhär när vintern närmar sig), dock ska er anmälan göras senast 20 november (via länken i kallelsen). Ni får gärna via denna meddela om ni inte har möjlighet att närvara. Anmälda personer kommer senast 2 veckor innan mötet att få dagordning samt ev inkomna förslag från föreningar (motioner) och från HFF som ska behandlas. Kallelsen finner ni (Inaktiv länk)

Dannes tjugosjunde inkast

Ordförande Jonsson summerar "coronasäsongen" 2020 och hyllar de som hyllas bör. Sedan lyfts det på stenen om att ett förslag som skulle innebära en stor och omfattande omorganisation av svensk fotboll tagist fram. Mer om det informeras våra föreningars "ordföringar" eller motsvarande om på digitala träffar 10:e och 17:e november,

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter