Marma lämnar WO i DM-semin

Det blir Hudiksvalls FF som ställs mot Bollnäs GIF i herrarnas DM-final. Det står klart efter det att Marma IF tyvärr lämnat WO i semifinalen.

Finalen ska spelas senast 30 maj och vi kommer inom kort med vilket lag som lottats som hemmalag. (Uppdatering, lottning har nu skett och Bollnäs GIF FF står som hemmalag, matchen spelas 30/6 kl 19.00)

Full fart i Stugsund på årets upplaga av Hälsingelägret!

Då är årets Häslingläger avslutat, det har under tre dagar varit full fart i Stugsund. Ni hittar bilder och lite information om dagarna på HFF:s facebooksida

Länsförsäkringar Gävleborg stöttar Hälsingemodellen och lägret i Stugsund

Hälsinglands FF:s arbete kring Hälsingmodellen och allas rätt att vara med har uppmärksammats av Länsförsäkringar och dess sammhälsfond.


HFF:s ordförande Dan Jonsson tar emot en check från LF:s samhällsfond

Länsförsäkringar Gävleborg arbetar utifrån visionen - ett tryggt och attraktivt Gävleborg i hållbar tillväxt. De tror på barn-och ungdomar som är vår framtid och det är viktigt att skapa trygghet och hållbar utveckling för människor som lever och verkar här. Därför har Länsförsäkringar Gävleborg startat LF Samhällsfond som delar ut upp till 1,2 miljoner per år till föreningar som också jobbar för Gävleborgs bästa.

(klicka på rubriken för mer)

Nu startar sammandragen för 5 mot 5 och 7 mot 7

Nu är det dags för uppsart av sammandragen för 5 mot 5 och 7 mot 7 (8-11 år). Nytt för i år är att HFF har, efter föreningars ansökan fördelat sammandragen och att anmälningar att delta skickas till HFF. I kalendern hittar ni de sammandrag som finns i läsande stund. Detta dokument är inte statiskt utan kan utökas om ytterligare ansökningar och/eller korrigeringar inkommer så håll ögonen öppna. Via länken hittar ni också info om "Så spelar vi" för de aktuella spelformerna.

Ber er att lite extra notera datumändringen för IF Team Hudiks sammandrag F10 och F11.

3 mot 3, en spelform för de yngsta

Hälsinglands FF har införskaffat "nätsarger" och målburar som används i spelformen 3 mot 3 (åldrarna 6-7 år). Vi erbjuder nu våra föreningar att låna dessa vid särskilda tillfällen där man vill prova på 3 mot 3 eller ha det som uppvisning.

Edsbyns IF DM-mästare för damer

Den 11 april spelades damernas final i senior DM mellan Edsbyns IF FF och Ljusdals IF på Ön i Edsbyn.

Det var en match där Edsbyn tidigt tog en stabil ledning och efter 30 spelade minuter ledde hemmalaget med 3-0 och det verkade avgjort. Men det unga Ljusdalslaget ville annat, en rätt snabb reduceing gjorde att vi hade 3-1 i paus. Men 10 minuter kvar av matchen kom nästa reducering och det blev en spännande avslutning. Men närmare än till 3-2 kom inte bortalaget och därmed kan Edsbyns IF titulera till DM-mästarinnor och bäst i Hälsingland.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter