Breddfotbollens samhällsnytta är enorm

Förra veckan kunde man på helahalsingland.se samt i tidningarna Ljusdalsposten, Ljusnan, Kuriren och HT läsa en insändare undertecknad Karl-Erik NIlsson, ordförande i Svenska fotbollförbundet samt Dan Jonsson, Hälsinglands FF:s dito.

Där beskrivs den enorma samhällsnytta som breddfotbollen bidrar med i Sverige i allmänhet och i Hälsingland i synnerhet. Läs mer genom att klicka på rubriken

Dannes artonde inkast

Ordförande Danne Jonsson berättar om Norrlandskonferensen, HFF:s tankar om att inkoma med en motion till SvFF:s nästa repskap lite om hur HFF mår och så tillönskas alla en God jul och ett Gott nytt år, här är det artonde inkastet.

Kval för Hälsinglands pojkar -02

Hälsinglands pojkar -02 tar på lördag emot Västerbottens dito för att försöka kvala sig in i slutspelet i Distriktungdomsturneringen (DUT).

Matchen spelas i BL-arena i Ljusdal kl 12.00, kom gärna och heja fram vårt duktiga distriktslag. Resultatet hittar ni här

Dags att anmäla sig till distriktsdomarkursen

Vem ska fylla tomrummet efter Jonas? Ja varför inte just du som är steg 1 utbildad domare och som vill fortbilda dig för att fortsätta döma under 2019.

Nu kan du anmäla dig till distriktsdomarkursen 2019. Sista anmälningsdag är 19 januari och mer information samt länk till kallelse hittar ni här.

Distriktsungdomstureningar i Ljusdal

Nu i helgen, 9-11 november spelas den sk DUT (Distriktsungdomsturneringarna) för flickor och pojkar 16 år. Matcherna spelas i BL- Arena i Ljusdal. Spelprogram och resultat hittar ni här för flickorna och här för pojkarna

Allhelgonastängt på kansliet

Hälsinglands Fotbollförbunds kansli är helt stängt under fredagen och öppnar åter som vanligt på måndag 5 november.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter