Kallelse till ungdomsmöten 27-28 mars

Hälsinglands FF bjuder in till årets ungdomsmöten. Nytt för i år att det är en del praktik och en spelformsutbildning som ingår i mötet, förutom den traditionella spelordningsdelen.

Mötet är uppdelat per spelform. Tisdag 27 mars är det 5 mot 5 (8-9 åringar) och 7 mot 7 (10-12 åringar). Onsdag 28 mars är det de lite äldres tur med 9 mot 9 (13-14 åringar) och 11 mot 11 (15 år och äldre). Alla träffar hålls i Camp Igge i Iggesund och kallelser hittar ni på de klickbara länkarna ovan.

Föreningskonferens! Den moderna föreningen

Hälsinglands FF tillsammans med SISU IU gör en storsatsning kring hur barn- och ungdomsfotbollen ska bedrivas. Se till att din förening är representerad. Sista anmälan 20 mars. Se inbjudan här och anmäl dig här

Spelordningsmöten div 3 dam och div 6 herr

Nu är det dags för årets spelordningsmöten för 3 dam och div 6 herr.

Den 13 mars träffas vi i CFL:s lokaler i Söderhamn. Mötet för div 3 damer startar kl 18.00, div 6 västra kl 19.00 och div 6 östra mötet kl 20.00. Lokalerna står öppna från kl 17.30.

Förbered er genom att prata ihop er med era motståndare för att bestämma starttid och datum för matcherna, om inte förr så kom i god tid så ni hinner prata på plats.

HFF bjuder på macka och kaffe.

Välkomna.

Ljusdals IF lägger ner herrlagen

Ljusdals IF:s styrelse har tagit beslut att ställa herrlagets plats i divison 4 till förfogande, detta meddelade man till Hälsinglands FF på måndagseftermiddagen. Samtidigt avanmäler man också lag 2 från division 6 och lägger därmed ner seniorfotbollen på herrsidan tills vidare (2018-2019) för att satsa på ungdomslagen. Läs om det på hela Hälsingland här

HFF kommer under veckan att tillfråga de lag som står på tur för uppflyttning enligt vakansordningen, dels till div 4 men också till div 5 där ett tomrum uppstår i händelse av att nästa lag på tur tar Ljusdals plats.

Vill du döma fotboll? Se hit!

Informationsmöte Steg 1 fotbollsdomare Hälsingland

Är du intresserad av att bli fotbollsdomare och är minst 15 år? Har du hunnit känna på hur det är att döma matcher och vill gå ett steg till?

Nu har du chansen att utveckla dig själv, få vara en del av fotbollsfamiljen samtidigt som du tjänar pengar.

Nu är det dags att köra igång en utbildning av nya domare i Hälsingland.

Vi kommer att ha en informationskväll i Söderhamn den 21 mars 2018 kl. 18:00

Vi håller till på CFL:s lokaler som ligger på Södra Järnvägsgatan 7 i Söderhamn.

Efter informationsmötet så kommer enskilda intervjuer med intresserade att hållas.

Anmälan och frågor om informationsmötet görs genom att maila namn till steg1fotboll@gmail.com

Ni kan även vända er till HFF ang frågor på telefonnummer 0270-190 97

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter