Kompisligans matchportal är här

Nu har kompisligan lanserat sin matchportal, klicka på bilden för att gå vidare.

Dags för årets andra jubileumsmatch

Hälsinglands Fotbollförbund fortsätter att tillsammans med föreningar arrangera jubileumsmatcher som ett led i firandet av att förbundet fyller 100 år. Näst på tur är Marma IF som under lördag 27 maj tar emot Norrala IF i herrarnas div 4.

Väl mött på Marmavallen kl 15.00

Stor spelarutbildningshelg i Edsbyn

Från fredag till söndag 26-28 maj kommer det att krylla av unga fotbollsspelare på och runt Ön i Edsbyn. Då äger nämnligen Hälsinglands FF:s stora spelarutbildningshelg rum där distriktets spelare. både tjejer och killar födda 2002 är inbjudna.

Inbjudna att delta är just vad de är, samtliga spelare som så önskat har själva haft möjlighet att anmäla sig till denna helg, ingen selektering sker.

Sammanlagt kommer 98 st ungdomar, både flickor och pojkar att träna, spela matcher, har föreläsningar och teori under dagarna tre.

Samtidigt kommer också 24 blivande domare att genomgå sin steg 1 utbildning i Edsbyn.

För den intresserade finns schema för de praktiska delarna att läsa här

Välkommen till Ön för att titta på en helg fylld av glädje, entusiasm och fotboll.

Månadens spelare / domare MAJ

Hälsinglands Fotbollförbund presenterar i samarbete med Lönns Buss och BL-arena, fotbollshallen i Ljusdal månadens spelare / domare för maj månad.

De utvalda är:

Stängt på kansliet 24-28 maj

Hälsinglands Fotbollförbunds kansli är stängt från och med onsdag 24 maj och öppnar åter igen på måndag 29 maj.

Barn- och ungdomsfotbollen blir Kompisligan

Fr o m 2017 heter samtliga Hälsinglands FF:s serier för barn- och ungdomsfotboll Kompisligan. Kompisligan kan ni följa via www.kompisligan.se som också kan göras som en app till din telefon. Mer information om vad Kompisligan är hittar ni här

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter