Säsongsavslutning i distriktsserierna

Den kommande helgen 3-4 oktober avslutas samtliga distriktsserier (som inte redan är färdigspelade). Där kvalet på herrsidan togs bort efter inkommen motion och beslut på representationsskapet förra året så är det endast mellan de bästa hälsingelaget i de två div 3 damserierna som ett kval (till div 2) genomförs. Klicka på rubriken för mer om avslutningen av distriktsserierna.

Folkhälsomyndigheten uppmanar till fortsatt ansvar.

Folkhälsomyndigheten påminner idrottsrörelsen att fortsätta följa allmänna råd och rekommendationer för att undvika smittspridning. Hälsinglands FF uppmanar föreningar, aktiva och ledare att fortsätta ta ansvar för att minska smittspridning.

Läs mer från SvFF, RF och FHM

Ungdomsserier 2021

Planeringen för säsongen 2021 är redan i full gång och framförallt vad det gäller distriktsövergripande samarbete i ungdomsserierna för flickor och pojkar 15 år och äldre. Se information HÄR och inkom med ev intresseanmälan

Motioner till Representantskapet, senast 30/9

Den 30 september är sista datum för förening (via sin styrelse) att inkomma med motioner till årets representantskap (repskap). Där beslutar föreningarna tillsammans med HFF:s styrelse om nästa säsongs tävlingsreglemente, är det något ni vill ha förändrat så är detta rätt tillfälle att inkomma med förslag om det.

Årets repskap kommer f ö att gå av stapeln den 9 december och vår förhoppning är såklart att detta går att genomföra fysiskt.

Dannes tjugosjätte inkast

Ordförande Dan Jonsson med sitt 26:e inkast. Här tar han upp de nya digitala mötesformer (bl a) Svensk fotboll fått vänja sig vid, hur har vi tacklat "Coronasäsongen" 2020 och kanske framförallt, vad står vi inför för förändring i o m det stora omorganisationsarbete som SvFF driver som går under namnet "Ökad samverkan mellan SvFF - SDF"?

Kansliet stängt 26 augusti

Onsdag 26 augusti är personalen på konferens med kollegorna i vår "NaFu-region", d v s Uppland, Gästrikland, Dalarna och Hälsingland, därför håller kansliet stängt. Vi är åter på torsdag.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter