Kallelse till Hälsinglands FF:s representantskap

Nu är det dags för årets representantskap, det enskilt viktigaste mötet när det gäller tävlingsfrågor. På möter 10 december ges varje anmäld förening möjlighet att påverka nästa års tävlingsregler efter principen en förening, en röst.

Anmälningstiden har nu gått ut. Har ni missat er anmälan och vill komma på mötet så kontakta Andreas Göransson för att se om det går att lösa.

Inbjudan senior-DM 2020

Säsongen har inte mer än hunnit sluta (Delsbo IF:s herrar kvalade i helgen sig upp till div 3) förrän det drar ihop sig för anmälan till säsongen 2020.

I detta fall till Sveriges äldsta obrutna turnering, sedan 1905 har det nämligen varje år spelats senior-DM i Hälsingland (de första 65 åren bara för herrar dock).

Ber er sprida detta till berörda i er förening och se till att anmälan sker innan den 15 november så att vi kan komma ut med spelschema i så god tid som möjligt. Kom ihåg att ändra året till 2020 innan anmäler i Fogis.

Kvalspel

I helgen börjar det spännande kvalspelet.

Först ut är Alfta GIF mot Tallåsens IF som ikväll fredag kl 19.00 på Öns IP i Edsbyn spelar den första matchen i dubbelmötet där en plats i div 5 står på spel.

Även för Trönö IK och Strands IF 2 är det en div 5 plats man tävlar om när den första matchen sparkar igång imorgon lördag kl 13.00 på Trönö IP, returerna spelas nästa helg och ni kan förlja resultaten här:

Längre upp i seriesystemet ställs Delsbo IF mot Dala-Järna, Hille och Säter i en enkelserie fär alla möter alla en gång. Gruppsegraren går upp i div 3. Delsbo IF startar borta mot Hille IF imorgon lördag för att sedan ha två hemmamatcher de kommande helgerna. Dessa matcher följer ni här

Kvalet till div 4 herrar ställs in

Kvalet till div 4 herrar ställs in. Båda lagen på kvalplats i div 4, Hällbo och Kilafors samt Sandrarne på kvalplat i div 5 är därmed klara för spel i div 4 2020. Klicka på rubriken för mer förklaring kring detta.

Detta påverkar i förstaläget inte kvalet till div 5 herrar.

Kvinnor som leder

Vi vill ha fler kvinnor som ledare inom fotbollen i Hälsingland. Därför är vi glada att nu tillsammans med SISU IU kunna bjuda in en till en inspirationsdag för och av kvinnor som leder och för dig som vill bli ledare (på planen eller inom en organisation) inom fotbollen.

Platsen är Orbaden, datumet är 19 oktober, läs mer här för information och anmälan.

Månadens spelare / domare september

Vi är glada att tillsammans med våra samarbetspartner kunna presentera månadens spelare och domare för fjärde och sista gången under 2019.

Samtidigt vill vi "puffa" för att ni går in och läser om vår satsning på Kvinnor som leder, en inspirationsdag i Orbaden den 19 oktober som ett led i arbetet att få in fler kvinnor i ledande positioner (tränare, ledare, syrelsemedlemmar, domare m m) inom fotbollen.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter