Månadens spelare / domare juni

Hälsinglands FF är glada att presentera månadens spelare och domare för juni.

I Mittmedias Hälsingetidningar kan ni under de dagar det är totalutdelning dessutom läsa om steget in som barn- och ungdomstränare/ledare genom Tränarutbildning C

Passa också på att lära dig mer om appen "Min Fotboll" här oavsett om du är ledare i ett lag eller "bara" vill följa ditt favoritlag.

Bäst i klassen?

Glädjande statistik från Svenska Fotbollförbundet gällande appen Min Fotboll. Hälsingland är det distrikt som procentuellt har flest lag anknutna till Min fotboll, fortsätt så. Läs nedan.

I statistiken kan vi se att de SDF som låg bäst till för ett par veckor sedan – Hälsingland och Ångermanland – även är de som fortsatt att öka mest procentuellt. Hälsingland har nu mer än hälften av sina lag igång i Min Fotboll! Det finns alltså mer att hämta i alla distrikt. Flera av de största distrikten har relativt många användare i absoluta tal, men under 15% av lagen igång. Småland sticker ut positivt bland de större distrikten med 29% av lagen igång i appen – i Min Fotboll-världen är Småland Sveriges näst största distrikt!

PÅMINNELSE - Fotbollssnack - Söderhamn

Vill härmed påminna alla i Söderhamns kommun aktiva ledare, föräldrar, styrelseledamöter och andra som brinner för fotboll i allmänhet och Söderhamnsfotbollen i synnerhet om att anmäla sig till mötet nästa måndag.

Årets första "Fotbollssnack" riktar sig till föreningar i Söderhamns kommun. Här ska vi diskutera frågan "Vad händer med fotbollen i Söderhamns kommun?" Hur ser det ut med antal spelare och lag idag och vad har hänt de senaste åren?

Vi kommer också att blicka framåt, vad gör vi bra och vad kan vi göra bättre?
Anmälan genom länken i inbjudan nedan.

Nr 2 i Bollnäs Kurd frias från avstängning

I samband med matchen mellan Bollnäs Kurd - Forsa som spelades onsdag 22 maj så visades Bollnäs Kurds spelare nr 2, Faaruq Fuaad Daroor ut för grov förseelse efter en situation i straffområdet som också föranledde en straffspark för Forsa IF.

Det har nu, bl a genom domarens rapport visat sig att det i själva verket inte var spelare nr 2 som begick den anmälda förseelsen. Därmed har HFF:s Disciplinutskott (DDU) idag per capsulam beslutat att upphäva den automatiska avstängningen till följd av utvisningen. (klicka på rubriken för mer info samt beslutet i sin helhet)

Alla är olika - olika är bra

Alla är olika – olika är bra och ICA vill se en fotbollsarena där alla är lika välkomna.

Svenska Fotbollförbundets initiativ Alla är olika - olika är bra stöder klubbar som aktivt arbetar med inkludering och mångfald inom fotbollsrörelsen.

När du köper ICAs blågula fotbollsvaror under sommaren bidrar du till detta viktiga arbete.

Ansök om bidrag för era insatser idag! Sök här

Straffar avgjorde när HuFF försvarade DM-titeln.

Efter 120 minuters spel så var det fortfarande mållöst mellan BollnäAvgörandet fick därmed ske visa straffsparksläggning.

I denna drog HuFF det längts strået och tog sin andra raka DM-titel, den femte efter att man omorganiserat sig och bytte namn från Hudiksvalls ABK 2011.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter