Påminnelse om anmälan till DM

Vi påminner om att det är hög tid att anmäla lag till 2019 års senior-DM, Sveriges äldsta obrutna turnering. Nytt sista anmälningsdatum är 31 oktober, läs mer här

Hösttider = kvaltider

Hösten är här och hälsingeserierna är färdigspelade, då är det dags för säsongens viktigaste matcher, kvalet. De första matcherna går i helgen och returerna spelas nästkommande helg.

I kvalet till herrarnas div 4 ställs Tallåsens IF mot Marma IF och Ilsbo SK mot Begjsö IF i "slaget om Nordanstig"

I div 5 kvalet ska Föne IK försöka behålla serietillhörigheten när man ställs mot Edsbyns IF FF 2 och i den andra matchen utmanar Aryana IF Alfta GIF om platsen.

Dessutom spelas de nya tävlingarna om Länsmästartitlarna i helgen. Det är segrarna i respektive seniorserie som möter sin motsvarighet från Gästrikland. Länsmästare för damer div 3 och herrar div 5 spelas i Hälsingland, Bollnäs GIF FF:s damer möter Gefle IF FF 2 och Bollnäs Kurd IF tar sig an Åbyggeby FK

Rengsjö SK som vann vår div 4 får åka till Torsåker för att försöka ta hem första titeln i högsta herrserien.

Månadens spelare / domare september

Vi kan stolt presentera årets sista månadens spelare / domare, de som presterat lite extra under september.

Vidare läser vi om att Hälsinglands FF arrangerar Föreningarnas dag i Bollnäs den 20 oktober. Vi får också fint besök i form av Exhälsingen Linda Wijkström, numera Generalsekreterare på Elitfotboll dam och Karl-Erik Nilsson, ordförans i Svenska Fotbollförbundet och tillika 1:e vice president i UEFA:

Har ni ännu inte anmält er så passa på att göra det. Läs mer och anmäl er här

Futsalinbjudan

Nu startar HFF upp Futsal i sammandragsform. Detta görs i sex olika klasser, dam, herr, F13-15, F16-18, P13-15 och P16-18.

Inbjudna är samtliga HFF:s föreningar samt distriktets Skolidrottsföreningar, d v s i ungdomsklasserna kan skollag anmäla sig. Anmälan för fotbollsföreningar sker via föreningens FOGIS inloggning ,Skol IF mejlar anmälan inklusive kontaktuppgifter till Anderas Göransson senast 31 oktober.

Månadens spelare / domare augusti

Tillsammans med våra annonsörer presenterar vi glatt månadens spelare och domare för augusti månad.

Många, framförallt unga spelare drömmer om landslaget och att en gång få dra på sig den gulblå matchdräkten. I dagarna har vi besök av spelare som fått göra det, grabbarna i P17 landslaget som i en 4-nationsturnering spelar matcher i Söderhamn, Ljusdal och Bollnäs. Vi har också en hälsing som nyligen representerat just detta P17 landslag i ett EM-slutspel. I annonsen får vi läsa om en del av hans resa.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter