Dannes femtonde inkast

Ordförande Dan Jonsson har kommit med sitt femtonde inkast, vid detta tillfälle berättar Danne bland mycket mera om vad inkastet är till för och om vikten av föreningarnas deltagande på föreningskonferensen som går av stapeln i april.

EM-kval för Hälsingetjejer

När F19 landslaget spelar EM-kval i Ungern 1-11 april så finns det två tjejer med hälsingeanknytning i truppen. Det är Ljusdals IF:s nyförvärv Cornelia Kapocs och Paulina Nyström som får dra på sig en blågula dressen. Vi önskar lycka till och gratulerar till landslagsplatserna.

Sedan denna nyhet publicerades (20/3) har även Malin Larsson (tidigare i QBIK) blivit spelklar för Ljusdal som nu har tre spelare i F19 landslaget.

För er med e-postadress hos Söderhamn nära

Vi har noterat att ett antal mejl till mottagare (både föreningar och personer) med e-postadress som slutar på @soderhamn.com studsar.

Då Söderhamn nära fr o m 1 juni stänger ner sin e-post så kan ju detta bero på att flera redan nu byter e-postadress. Vi ber därför att ni föreningar och personer som bytt eller ska byta e-postadresser även uppdaterar dessa i FOGIS, så att ni inte missar viktig information.

UNGDOMSTURNERING FÖR DISTRIKTSLAG I LJUSDAL .

Nu i helgen, och då framförallt under lördagen matcher distriktslagen F/P -03 i Ljusdal. För den som är intresserad är det bara att svänga förbi och titta. Matcherna spelas som nedan: (klicka på rubriken)

Kallelse till ungdomsmöten 27-28 mars

Hälsinglands FF bjuder in till årets ungdomsmöten. Nytt för i år att det är en del praktik och en spelformsutbildning som ingår i mötet, förutom den traditionella spelordningsdelen.

Mötet är uppdelat per spelform. Tisdag 27 mars är det 5 mot 5 (8-9 åringar) och 7 mot 7 (10-12 åringar). Onsdag 28 mars är det de lite äldres tur med 9 mot 9 (13-14 åringar) och 11 mot 11 (15 år och äldre). Alla träffar hålls i Camp Igge i Iggesund och kallelser hittar ni på de klickbara länkarna ovan.

Föreningskonferens! Den moderna föreningen

Hälsinglands FF tillsammans med SISU IU gör en storsatsning kring hur barn- och ungdomsfotbollen ska bedrivas. Se till att din förening är representerad. Sista anmälan 20 mars. Se inbjudan här (mer info kommer till anmälda efter påsken)

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter