Dags för den tredje jubileumsmatchen som ett led i HFF:s 100 årsfirande. (Uppdaterad)

Efter matcher i Bollnäs och Söderhamns kommuner är det nu Ljusdalshörnans tur. För första gången någonsin möts Tallåsens IF och Ljusdals IF i ett lokalderby i div 4 herrar.

Tallåsen som gör sin första sejour i "Hälsingeallsvenskan" ställs mot det mer etablerade Ljusdalslaget som dessutom är serieledare när halva serien spelats.

Matchen spelas på klassiska och vackert belägna Strömsborgs IP i Tallåsen. Matchdatum är lördag 1 juli och matchstarten 18.00 är lagd så att de som önskar att se Ljusdals damer spela kl 15.00 på Älvvallen hinner göra det först, för att sedan i samlad tropp eller var och en för sig bege sig mot Tallåsen.

Hemsidan fick några ord med tränarna inför matchen (klicka på rubriken för att ta del av denna).

Månadens spelare / domare juni

Hälsinglands Fotbollförbund presenterar i samarbete med Coop och Guldrutan månadens spelare / domare för maj månad.

De utvalda är:

Wexén till landslaget

Förbundskaptenen för F16 landslaget, Katarina "Can can" Olsson har presenterat sin trupp som åker till Finland för att spela Nordisk flickturnering 28/6 - 7/7.

Mycket glädjande kan vi konstatera att Bollnäs GIF FF:s målvakt Sara Wexén finns med i truppen. Hälsinglands FF gratulerar och önskar ett stort lycka till!

Trupperna till utvecklingslägren i Halmstad är klara

Ni hittar kallelsen och truppen för flickor 15 här

och för pojkar 15 här

Dannes tolfte inkast

Hälsinglands FF:s ordförande Dan Jonsson kommer här med sitt tolfte inkast i ordningen (klicka på rubriken för att läsa)

INFORMATION OM SIDLINJEN

Kompisligan lanserar sidlinjen, detta projekt harmonierar med matchvärdarna som HFF infört under säsongen. Mer info nedan.

Vad är Sidlinjen?

Sidlinjen är ett initiativ som samlar alla som håller med om att det räcker nu. Som vill att den goda kraften, den stöttande kraften ska dominera och vara den självklara. Vuxna som vågar vara förebilder, som vågar säga ifrån, som står på barnens och ungdomarnas sida – oavsett om de är spelare, ledare eller domare. (klicka på rubriken för mer info)

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter