Futsalinbjudan

Nu startar HFF upp Futsal i sammandragsform. Detta görs i sex olika klasser, dam, herr, F13-15, F16-18, P13-15 och P16-18.

Inbjudna är samtliga HFF:s föreningar samt distriktets Skolidrottsföreningar, d v s i ungdomsklasserna kan skollag anmäla sig. Anmälan för fotbollsföreningar sker via föreningens FOGIS inloggning ,Skol IF mejlar anmälan inklusive kontaktuppgifter till Anderas Göransson senast 31 oktober.

Månadens spelare / domare augusti

Tillsammans med våra annonsörer presenterar vi glatt månadens spelare och domare för augusti månad.

Många, framförallt unga spelare drömmer om landslaget och att en gång få dra på sig den gulblå matchdräkten. I dagarna har vi besök av spelare som fått göra det, grabbarna i P17 landslaget som i en 4-nationsturnering spelar matcher i Söderhamn, Ljusdal och Bollnäs. Vi har också en hälsing som nyligen representerat just detta P17 landslag i ett EM-slutspel. I annonsen får vi läsa om en del av hans resa.

Inbjudan 7 mot 7 senior

Hälsinglands FF bjuder in till sammandrag för 7 mot 7 för seniorer. Vi vill poängtera att detta är ett pilotprojekt och inte är avsett att ersätta ordinarie seriespel. Detta ska enbart ses som ett kompliment, antingen för de som bara vill spela och ha kul och inte får ihop ett 11 mot 11 lag, eller för föreningar som har för många spelare för ett lag men för få för två.

Se inbjudan och anmälningsförfarande här

Alla är olika, olika är bra

Jobbar er förening med värdegrunder, jämställdhet och integration?

Då kan ni söka medel via Svenska Fotbollförbundets Alla är olika - olika är bra.
KRITERIER
• Allt värdegrundsarbete ska ingå i ordinarie verksamhet.
• Allt jämställdhetsarbete ska ingå i ordinarie verksamhet.
• Allt integrationsarbete ska ingå i ordinarie verksamhet.
• Föreningen ska vara medlem i Svenska fotbollförbundet.

Dannes sjuttonde inkast

Från VM-arenorna i Ryssland till ungdoms-DM i Hudiksvall. Ordförande Danne Jonsson blandar stort med lite mindre i sitt sjuttonde inkast.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter