Min Fotboll, dela matchen - dela upplevelsen

Min Fotboll är breddfotbollens alldeles egna sociala app som lanseras till säsongsstart. SvFF och distrikten står bakom den nya, helt fotbollsanpassade, digitala tjänsten som alla bredd-, barn- och ungdomslag kan använda för att skapa engagemang och uppmärksamhet kring sina matcher.

Nya tider för DM

Det faktum att Fotbollshallen i Ljusdal rasade för en vecka sedan har ju inte bra ställt till problem för de lokala föreningarna där. Även HFF:s arrangemang, såsom ett regionalt läger för ca 50 spelare från Stockholm till Norrbotten har fått flyttas till Hudiksvall. Dessutom har ju både vi, och våra föreningar drabbats genom att det planerade gruppspelet i senior DM var förlagt till Fotbollshallen.

Nu har vi lyckats boka om de allra flesta matcherna och det nya spelprogrammet ligger nu på hemsidan. I största möjliga mån har vi försökt att behålla de speldagar som matcherna hade i Ljusdal, men små förändringar förekommer.

Matcherna kommer att spelas på Sparbanken Arena (Hudiksvall), Solrosen (Bollnäs), Borg (Norrala) och Ön (Edsbyn). Under fredagskvällen kommer de nya speltiderna att läggas upp under respektive grupp här på vår hemsida.

Årsberättelsen 2018

Här nedan hittar ni årsberättelsen för 2018 som också var årsmöteshandlingar.

I enlighet med HFF:s stadgar ska handlingarna till årsmötet som hålls 26 februari publiceras på vår hemsida senast 2 veckor före. Dessa finner ni i Årsberättelsen som inkluderar Dagordningen för mötet.

Breddfotbollens samhällsnytta är enorm

Förra veckan kunde man på helahalsingland.se samt i tidningarna Ljusdalsposten, Ljusnan, Kuriren och HT läsa en insändare undertecknad Karl-Erik NIlsson, ordförande i Svenska fotbollförbundet samt Dan Jonsson, Hälsinglands FF:s dito.

Där beskrivs den enorma samhällsnytta som breddfotbollen bidrar med i Sverige i allmänhet och i Hälsingland i synnerhet. Läs mer genom att klicka på rubriken

Dannes artonde inkast

Ordförande Danne Jonsson berättar om Norrlandskonferensen, HFF:s tankar om att inkoma med en motion till SvFF:s nästa repskap lite om hur HFF mår och så tillönskas alla en God jul och ett Gott nytt år, här är det artonde inkastet.

Kval för Hälsinglands pojkar -02

Hälsinglands pojkar -02 tar på lördag emot Västerbottens dito för att försöka kvala sig in i slutspelet i Distriktungdomsturneringen (DUT).

Matchen spelas i BL-arena i Ljusdal kl 12.00, kom gärna och heja fram vårt duktiga distriktslag. Resultatet hittar ni här

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter