Vill du döma fotboll? Se hit!

Informationsmöte Steg 1 fotbollsdomare Hälsingland

Är du intresserad av att bli fotbollsdomare och är minst 15 år? Har du hunnit känna på hur det är att döma matcher och vill gå ett steg till?

Nu har du chansen att utveckla dig själv, få vara en del av fotbollsfamiljen samtidigt som du tjänar pengar.

Nu är det dags att köra igång en utbildning av nya domare i Hälsingland.

Vi kommer att ha en informationskväll i Söderhamn den 21 mars 2018 kl. 18:00

Vi håller till på CFL:s lokaler som ligger på Södra Järnvägsgatan 7 i Söderhamn.

Efter informationsmötet så kommer enskilda intervjuer med intresserade att hållas.

Anmälan och frågor om informationsmötet görs genom att maila namn till steg1fotboll@gmail.com

Ni kan även vända er till HFF ang frågor på telefonnummer 0270-190 97

Dags för spelordningsmöten

Nu är det dags för årets spelordningsmöten. Först ut är div 4 och div 5 herrar. (datum för div 3 dam och div 6 herr är inte fastställda, vi återkommer med dessa)

Den 24:e januari träffas vi i CFL:s lokaler i Söderhamn. Div 4 mötet startar kl 18.30 och div 5 mötet kl 19.30. Lokalerna står öppna från kl 17.30.

Förbered er genom att prata ihop er med era motståndare för att bestämma starttid och datum för matcherna, om inte förr så kom i god tid så ni hinner prata på plats.

HFF bjuder på macka och kaffe.

Välkomna.

Nya Energifonden

Nu har ni som förening möjlighet att få ett kostnadsfritt besök för en energikartläggning av er anläggning

Energifonden i sitt gamla ursprung finns inte längre och man kan som förening inte längre söka medel för energibesparande åtgärder. De medel som finns kvar kommer att finansiera en energirådgivare, som gör besök i föreningen för en energikartläggning av föreningens anläggning.

Läs mer här

Extra "repskapet": Fem ersättare i div 1 dam och div 2-3 herr

Fem ersättare som får bytas in vid tre tillfällen blev det nya beslutet som vid Svenska FF:s extra Representantskapsmöte och kommer att gälla i div. 2-3 herrar och div. 1 damer.

Mer om detta läser ni här

Norrala till div 3 herrar

Norrala IF har av Svenska Fotbollförbundet fått förfrågan att ta klivet upp i div 3. Detta efter att vakant plats uppstått och att Norrala var nästa lag på tur att tillfrågas.

Norrala har accepterat förfrågan vilket i sin tur leder till att <hälsingelagen som "tvångsnedflyttades" från div 4 och 5 har tillfrågats om att ta steget upp, till div 4 är det Hudiksvalls SK och till div 5 Bergsjö IF.

Tränarutbildning A-ungdom

Nu har anmälan för A-ungdom öppnats upp. Den kör vi tillsammans med Dalarna och Gestrikland. Skulle antalet deltagare från Hälsingland bli stort så öppnar vi upp en till utbildning dessa datum men med andra orter. Då kommer vi ha Hälsingland som bas på minst en av tillfällena. Idrottslyftet kommer täcka det mesta av utbildningkostnaden / kursavgiften, däremot inte resa och boende.

Följ länken och anmäl dig här:

http://gestrikland.svenskfotboll.se/tranarutbildning1/aktuella-utbildningar/?scr=info&fiid=39883

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter