Distriktsungdomsturneringarna, tjejerna vidare och killarna utslagna

Hälsinglands FF:s tjejer till slutspel medan killarna har spelat färdigt.

En lång helg i Ljusdal är över. Distriktsungdomsturneringarna PostNord Cup och Cup Kommunal har haft första gruppspelet där. Deltagande distrikt var Ångermanland, Medelpad och Hälsingland.

Påminnelse: Anmäl lag till Distriktskvalet i Futsal F/P 15 och 17 år

Samtliga föreningar i Hälsingland med verksamhet för flickor och pojkar 15 år (födda 2003) respektive 17 år (födda 2001) bjuds härmed in till distriktskvalet till SM i Futsal.

Kvalet kommer att spelas 13-14 januari 2018

Anmälan Senast  15 november 2017

Föreningen anmäler deltagande lag genom Fogis.

OBS VIKTIGT! Byt säsong till 2018 i Fogis.

Funktionen för anmälan är öppen i Fogis till den 15 november 2017.

Föreskrifter   SvFF inbjudan

Distriktsungdomsturneringarna (DUT) i Ljusdal i helgen

Hälsinglands Fotbollförbund är i år medarrangör till distriktslagsturneringarna för både flickor och pojkar födda -01. Matcherna spelas i BL-arena (Fotbollshallen) i Ljusdal från fredag kväll till söndag.

Här är länkar till spelprogram och resultat för flickor och pojkar

Rolf Jansson har gått ur tiden

Hälsingefotbollen är en profil fattigare. Rolf Jansson som haft ett långt och aktivt fotbollsliv har lämnat oss. Rolf som bl a varit aktiv inom föreningarna Färila IF och Ljusdals IF har också ett mångårigt engagemang inom Hälsinglands Fotbollförbund bakom sig.

1967 startade Rolf som Teknisk ombudsman i HFF, sedan följde många år i tekniska- och utbildningskommittén innan han 1984 valdes till förbundets ordförande. På den posten satt Rolf sedan ända fram till 2001 och är därmed den person som genom sina 18 år innehaft ordförandeposten längst tid i HFF:s nu 100-åriga historia.

Våra tankar går till Rolfs nära och kära, de som gjort det möjligt för Rolf att på nära håll följa fotbollen in i det sista.

ELITETTAN 2018!!!

Vi har ett elitlag i Hälsingland 2018!

Känn på det, sedan det blev en nationell serie (Superettan för herrar och Elitettan för damer) har Hälsingland aldrig haft ett elitlag i fotboll, nu har vi det. Ljusdals IF:s damer har gått obesegrade i 22 seriematcher och två kvalmatcher, där dagens hemmamatch sågs at ossannolika 1291 personer (slutsålt och sammanlagt maxantalet 1350 personer i hallen). Efter sammanlagt 5-0 mot Notviken från Luleå står det klart, Elitettan nästa.

Hälsinglands Fotbollförbund ställer sig bland gratulanterna och applåderar Ljusdals damer.

Månadens spelare / domare september

Tillsammans med våra samarbetspartners är vi glada över att kunna presentera årets sista "månadens spelare / domare".

Under onsdag och torsdag får samtliga hushåll i Hälsingland ta del av informationen om månadens spelare / domare, att vi firar 100-år och lite om anmälan till detta evenemang. Det görs möjligt då vår annons finns med när respektive av Mittmedias tidningar har totalutdelning.

För tidigare månaders pristagare, klicka här

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter