Hälsinglands FF startar en fond i samband med 100-års firandet

I samband med att Hälsinglands FF firar att man fyller 100 år under 2017 så startar man en jubileumsfond.

Fonden instiftas som en del i firandet och HFF ber alla som avser att uppvakta 100-åringen med en gåva att i så fall gör det som ett bidrag till fonden via bankgiro 394-9955 (Märk med avsändare och HFF 100 år). Medel ur fonden kommer sedan att delas ut till personer eller föreningar i samband med förbundets årsmöte.

Fonden ska premiera personer eller föreningar som bidrar till att utveckla fotbollens roll med avseende på samhällsengagemang och sociala verksamheter och då framförallt inom jämställdhets- och mångfaldsfrågor.

Det är naturligtvis öppet för var och en att när som helst ge ett bidrag till fonden och dess syften. Fondens statuter hittar ni här

Derby och jubileumsmatch i Iggesund

På fredag 1 september kl 18.30 är det dags för årets femte jubileumsmatch. Denna gång är det kommunderby i Hudiksvall då Iggesunds IK tar emot IF Team Hudik i damernas div 2.

I tabellen är det Iggesund som har bästa utgångsläget och ligger just nu på tredje plats, först av de jagande lagen bakom andraplacerade Sandviken. IF Team Hudik som vann vårens möte med 2-0 ligger bara ligger en poäng efter Iggesund och är säkert sugna på att ta chansen att ta sig förbi i kampen om tredjeplatsen.

Varmt välkomna till Movallen.

UDM - en dominant på flicksidan och spridda segrare bland pojkarna

När ungdoms-DM avgjordes i Ljusdal helgen 26-27/8 var det en tydlig dominant på flicksidan medan det var fyra olika segrare på pojksidan.

IF Team Hudik som hade lag med i alla fyra flickfinaler tog med sig tre guld och ett silver till Hudiksvall, endast i F15 fick man se sig besegrad där Bollnäs GIF FF stod som slutsegrare.

Bland pojkarna var det istället fyra olika vinnare, Strands IF (P13), Stugsunds IK (P14), Edsbyns IF FF (P15) och Ljusdals IF (P16).
(Klicka på rubriken för foton på vinnarna)

Finaler i Ljusdal

I helgen, 26-27 augusti är det fullt med finaler på Älvvallen i Ljusdal. Först och främst så spelas finalerna i Ungdoms-DM (F/P 13-16 år) under dagarna två. Dessutom så spelar Ljusdals IF:s damer seriefinal i damernas div 1 kl 13.00 på lördag.

Spelprogram för UDM hittar ni antingen via rullisten ovan eller via bilden

Varmt välkomna till Ljusdal och en helg i fotbollens tecken.

Kom ihåg 1:a september regeln

Vi närmar oss nu slutet på augusti. För de som tänker göra övergångar vill vi nu påminna om den sk 1:a september regeln (kortfattat innebär det att deadline för inkommen övergång till SvFF är 31/8), för att ta del av hela utformningen av regeln så klickar ni på rubriken.

IFK Norrköping gästar Sävstaås

Bollnäs GIF:s herrar tog sig ju vidare till Svenska Cupens andra omgång genom seger mot IFK Timrå med 4-2.

I slutet av förra veckan lottades omgång två och Bollnäs GIF ställs mot det Allsvenska storlaget (och senaste årets cupfinalist) IFK Norrköping.

Matchen spelas på Sävstaås IP den 23 augusti kl 18.30 (OBS! Ny tid). Kan Bollnäs rubba Daniel Sjölund, Kalle Holmberg och de andra stjärnorna från "Peking"?

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter